Evenementgegevens

 • Datum:
 • Locatie: Mr. Jack's

Op 27 september zullen alle nieuwe leden geïnaugureerd worden. Bij deze ceremonie in het Valkhofpark zullen de nieuwe leden hun Sodaspeldje en eerste stempelkaart ontvangen. Er zal om 18:15 uur een diner bij Mr. Jack’s voorafgaan aan de ceremonie en achteraf zal de maandelijkse Sodaborrel plaatsvinden.

Voor het diner zijn er beperkte plekken. Nieuwe leden en de intromentoren hebben voorrang. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan plekken, zullen wij iedereen die zich heeft aangemeld hiervan op de hoogte brengen. Het diner zal uit twee gangen bestaan: een hoofdgerecht en een nagerecht. Het menu inclusief prijzen is te vinden in de mail die verstuurd is op 14 september. De kosten van het diner zijn voor eigen rekening. Aanmelden en menukeuzes doorgeven kan tot uiterlijk vrijdag 20 september op deze pagina. Het college Griekse Letterkunde 1: Epiek zal speciaal voor deze gelegenheid een uur eerder afgelopen zijn, zodat iedereen die dat wil ook naar het diner kan komen.

Om 21:00 uur zal de inauguratieceremonie zich in het Valkhofpark voltrekken. Aanmelden is niet nodig; iedereen is welkom om de ceremonie bij te wonen.

Meld je aan voor het diner via onderstaand formulier!

  Algemeen

  Menukeuze

  Alle kosten zijn voor eigen rekening. Dranken kunnen ter plekke besteld worden.

  Selecteer je hoofdgerecht. Gelieve slechts één gerecht te selecteren.

  Pasta's

  Pizza's

  Overige gerechten

  Specialiteiten

  Grillgerechten

  Selecteer je dessert. Gelieve slechts één dessert te selecteren.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.