Op 26 februari 2024 is het 95 jaar geleden dat het Sodalicium Classicum Noviomagense werd opgericht. Reden voor feest! Van juni 2023 tot en met mei 2024 wordt de verjaardag van het Soda grootst gevierd met allerlei activiteiten en goodies.

De XIXe lustrumviering staat geheel in het teken van het thema ‘Spiegels’. Binnen dit thema zijn er gedurende het jaar nog zes verschillende subthema’s. Om de twee maanden wordt dit nieuwe thema bekend gemaakt via onze lustrumjournaals. Het huidige subthema voor de maanden augustus/september is ‘Licht en Donker’.

Meer weten? Zie hier het overzicht met alle subthema’s.


Goodies

Op verschillende momenten in het jaar worden er exclusieve Soda-goodies uitgebracht. Wees er op tijd bij, want alle items zijn slechts tijdelijk beschikbaar!

Op het moment bieden wij de volgende goodies aan:

  • – De Sodafrisbee (Sodiscus)

Meer weten of gelijk bestellen? Kijk dan hier!

Planning

Gedurende het gehele jaar staan er veel verschillende activiteiten op de planning. In februari worden rondom de dies natalis van het Soda de lustrumweken georganiseerd, waarin onder andere een gala, symposium en reünie zullen plaatsvinden.

Deze twee maanden vinden de volgende lustrumactiviteiten plaats:

  • – 19 juni-16 augustus: stickercompetitie
  • – 12 september: filmavond

Zie de gehele jaarplanning hier.

Alumni zullen binnenkort een mail krijgen met meer informatie over de festiviteiten en in het bijzonder het symposium met reünie.


Lustrumjournaal

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom het lustrum? Kijk dan naar onze lustrumjournaals! Bekijk de meest recente uitzending hieronder of kijk de oude journaals hier terug.


Lustrumsponsoren

Wij willen al onze lustrumsponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage!