Op 26 februari 2024 is het 95 jaar geleden dat het Sodalicium Classicum Noviomagense werd opgericht. Reden voor feest! Van juni 2023 tot en met mei 2024 wordt de verjaardag van het Soda grootst gevierd met allerlei activiteiten en goodies.

De XIXe lustrumviering staat geheel in het teken van het thema ‘Spiegels’. Binnen dit thema zijn er gedurende het jaar nog zes verschillende subthema’s. Om de twee maanden wordt dit nieuwe thema bekend gemaakt via onze lustrumjournaals. Het huidige subthema voor de maanden april/mei is ‘Begin & Einde’.

Meer weten? Zie hier het overzicht met alle subthema’s.


Goodies: kaartspellen en tassen!

Laatste kans, op = op!


Almanak 2019-2024

Welke activiteit staat jou nog altijd bij? Welk verhaal wil jij delen met het Soda? Deel jouw herinneringen en draag bij aan de nieuwe almanak!


Goodies

Op verschillende momenten in het jaar worden er exclusieve Soda-goodies uitgebracht. Wees er op tijd bij, want alle items zijn slechts tijdelijk beschikbaar!

Op het moment bieden wij de volgende goodies aan:

  • – Het Sodakaartspel
  • – De Soda tote bag
  • – De Sodafrisbee (Sodiscus)

Meer weten of gelijk bestellen? Kijk dan hier!

Planning

Gedurende het gehele jaar staan er veel verschillende activiteiten op de planning. In februari worden rondom de dies natalis van het Soda de lustrumweken georganiseerd, waarin onder andere een gala, symposium en reünie plaatsvinden.

Zie de gehele jaarplanning hier.

Meer informatie is op te vragen door te mailen naar abactis.sodalicium@ru.nl.


Lustrumsponsoren

Wij willen al onze lustrumsponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage!