Terug naar vorige pagina

In de zomer van 2024 zal de nieuwe almanak verschijnen! In dit boek staat de gehele Sodale geschiedenis van 1929-2024 beschreven. Activiteiten, reizen, bestuursverkiezingen en nog veel meer wordt uiteengezet aan de hand van de uitgebreide Sodale archieven en persoonlijke ervaringen van leden. Het is ook mogelijk om alleen het supplement te bestellen, waarin uitsluitend het afgelopen lustrum (2019-2024) wordt behandeld. Het supplement sluit naadloos aan op de almanak die uitgegeven is in 2019.

Een reservering betekent niet dat je gelijk gebonden bent aan een aankoop. Je ontvangt wel direct bericht zodra de verkoopprijs bekend is en het mogelijk is om te bestellen. De reserveringen helpen ons ook om de verkoopprijs te bepalen.

Reserveer alvast een volledige almanak of supplement via dit formulier!
    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

    Namen en mailadressen worden alleen gebruikt voor administratie en contact rondom reserveringen. Alleen de abactis en de leden van de Subcommissie Almanak van de Lustrumcommissie hebben toegang tot deze gegevens. Voor vragen rondom reserveringen of de almanak in het algemeen kun je contact opnemen met de abactis via abactis.sodalicium@ru.nl.