Wat leuk dat je lid wilt worden van onze studievereniging! Als lid krijg je vele voordelen, zoals onbeperkt toegang tot allerlei activiteiten, gelegenheid om al je studiegenoten te leren kennen en je krijgt korting op je studieboeken!

Om gewoon lid te worden van het Sodalicium Classicum Noviomagense moet je ingeschreven zijn bij de Bachelor Griekse en Latijnse Taal en Cultuur, de Master Oudheidstudies of de Radboud Docentenacademie (met de richting Griekse en Latijnse Taal en Cultuur) aan de Radboud Universiteit. Mocht je niet ingeschreven staan bij één van deze opleidingen, is misschien het donateurschap iets voor jou. Ook dan profiteer je van vrijwel alle voordelen die het Soda te bieden heeft.

Meld je dus snel aan door onderstaand formulier in te vullen! Wij bekijken je aanmelding zo spoedig mogelijk. Zodra je aanmelding is goedgekeurd, sturen we je een bericht en activeren wij je account op de website. We schrijven de contributie af middels een automatische incasso.

LET OP: door technische problemen ontvangt de abactis geen bericht van nieuwe inschrijvingen. Het kan daardoor langer duren voordat een inschrijving verwerkt is. Stuur na het invullen van onderstaand formulier eventueel een extra mailtje naar abactis.sodalicium@ru.nl.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Powered by WP-Members


  Register Verwerkingsactiviteiten

  Incassovoorwaarden

  Privacyverklaring

1) De contributie voor eerstejaarsleden bedraagt €12,50, voor ouderejaarsleden en donateurs €15,00 en voor reünistleden €10,00. Alleen eerstejaars studenten van de bachelor Griekse en Latijnse Taal en Cultuur worden tot eerstejaarslid gerekend.

2) De contributie van donateurs valt niet onder de automatische incassovoorwaarden. Je moet het vakje wel aanklikken om donateur te kunnen worden.