De leden van de Weekendcommissie zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het illustere Sodaweekend. Dit weekend begon als onderdeel van de AcCo, maar al snel bleek dat het te groot en te episch was; de WeekCo aldus geschiedde. Sindsdien heeft het Sodaweekend door haar lange traditie zowel nomen als fama verworven.

Maar wat houdt dit weekend dan in? Voor een drietal dagen reist een groep kloeke Sodales af naar een ware locus amoenus, naar een locatie buiten Nijmegen (sommige weekenden hebben zelfs in het buitenland plaatsgevonden). Hier vermaken zij zich met sportieve bezigheden, spelletjes of alcoholische versnaperingen – en ook vaak een combinatie van deze elementen. Details blijven natuurlijk strikt geheim en voorbestemd voor de ingewijden.

Je hoeft geen WeekCo-lid te zijn om mee te doen aan dit epische avontuur. Maar als je interesse hebt om dit weekend te organiseren, creatief wilt zijn en wilt brainstormen over de ludieke invulling, of gewoon net dat beetje extra wilt doen: kom dan bij de WeekCo! Het is zeker niet de commissie die de meeste tijd van je zal vergen, maar de commissieleden komen het jaar door regelmatig bij elkaar.

De WeekCo voor het commissiejaar 2022-2023 bestaat uit:

Tijn Brands
Daan Debets
Brechje ter Horst (praeses, ondersteunend bestuurslid)
Roos Kessels
Bas Meijer
Fleur van Schaijk (abactis, ondersteunend bestuurslid)
Emma van Steen (commissievoorzitter)
Kevin Stegeman
Marit Vanderbroeck

(Foto volgt)